Suus De Ruimtemaker

Enkele referenties:


Jane: Het begon met de zolder in mijn huis. Toen die eenmaal door onze handen ging, werd vanzelf de rest van mijn huis eens tegen het licht gehouden. En zo kwam er ruimte. Heerlijk!


ZZP-er Leon: Ik heb wel de creativiteit voor mijn bedrijf, maar de papieren waren altijd zoek en ik kreeg regelmatig aanmaningen. Suus De Ruimtemaker heeft samen met mij een goed werkbaar systeem bedacht, helemaal op maat en dit werkt super!


Gea: Ik ben een verzamelaar. Ik zag door de bomen het bos niet meer en als troost kocht ik alleen nog maar meer spullen. Met de helpende hand van Suus en wat goede huiswerkopdrachten is er weer overzicht gekomen. Ik heb van een aantal zaken langzaam afscheid genomen. Soms met wat pijn, maar we hebben er foto's van gemaakt en dat voelt prima. Ik ben tevredener geworden en zie nu dat het hebben van minder spullen, mijn leven lichter maakt.


Aad: Suus heeft me weer op weg geholpen. Door nare prive omstandigheden was er veel achterstand in mijn huisje en wilde ik gen bezoek meer in mijn huis. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Suus heeft praktische tips en heeft me geleerd hoe ik mijn huis kan onderhouden. Suus straalt veel energie uit en daardoor kreeg ik er ook weer zin in. Inmiddels woon ik weer heel prettig.

Trees: Geweldig om samen met Suus aan de opruimklus te beginnen. Het gaf mij structuur en hield me gefocust. Kamer voor kamer werd aangepakt. Ik vond het fijn dat de spullen die ik weg wilde doen ook direct het huis uitgingen en werden afgevoerd.